Det sier Lilly Bolette Beck Nilsen. Hun og klassene 8 A og B fikk besøk av ordfører Gry Fuglestveit like før ferien satte inn. Hun la ut "åte" for å få klasser, organisasjoner, lag og foreninger til å klinke til og slippe all tenklig kreativitet ut i form av heiabrøl, sanger, kostymer og drakter - og selvsagt sørge for at mange norske flagg blir med opp til det flotte, asfalterte anlegget på Reshjemheia.

Bli med, da vel!

- Selv om vi har sommerferie nå, har nok bare noen få dratt ut av Notodden. Jeg håper hele klassa vår, 8A, blir med på dette. Jeg har veldig lyst og skal gjøre hva jeg kan for at vi skal ta førstepremien på 3000 kroner, sier 13 åringen - medlem av både elevrådet og ungdomsrådet. Hun oppfordrer alle klasser og alle skoler til å mobilisere selv om det er sommerferie.

Gry har også bevilget to 1000 lapper til 2. premien og 3. premien også. En egen jury med varaordfører Nuno Marques som sjef vil gå rundt å vurdere alle lagene, klassene og organisasjonene som deltar.

- Det blir gratis buss opp og ned for alle som vil delta i denne konkurransen. Bussene for heiagjengene går klokka 17.30 fra Kvantum/Flyplassen, sier Gry som virkelig håper at folk vil bidra til å markere Notodden som en entusiastisk bykommune når TV2 sender direkte fra arenaen. - La oss bli hørt og sett!

SISTE: Det har blitt endringer i tidsskjemaet, forteller Gry i en kommentar til Telen. Det betyr at alle som skal være med å heie må være på Grønkjær fra klokka 17.00. Det går skyttelbuss fra samme steder som nevnt ovenfor!

WC er kjempekult!

- Tenk at Notodden har fått et World Cup-renn, det er jo kjempekult. Vi må da kunne klare å skape skikkelihg stemning. Flagg skal med og det blir helt klart norske flagg i kinnene. Kanskje vi finner på noe annet kult også, sier Lilly Bolette som er håndballspiller og ikke minst skuespiller i Notodden barne- og ungdomsteater. Hun er ikke ukjent med å kle seg ut.

- Klart dette blir gøy, mener 13-åringen - klar for sidelinja under Wold Cup på rulleski i hjembygda. Hun vil ikke ha noe i mot om 3000 norske kroner havner i klassekassa. Det lukter allerede pizzafest - kanskje?

En liten "lekkasje"

- Det kan være smart å tråkke litt skikkelig til når juryen nærmer seg, sier ordføreren - ikke så rent lite stolt av at Telemarksveka fåpr de aller fleste av skiessene i verden til start på Notodden Eneri Grønkjær Arena.

- Dette kan være starten på en viktig markedsføring av dette flotte stedet skapt av ildsjeler med god hjelp av kommunen, næringslivet og ulike støtteordninger. Jeg er virkelig stolt av dette anlegget som jo er under stadig utvikling, sier ordføreren som gjerne skulle ha vært der, men andre oppgaver legger beslag på tida når verdens beste skiløpere suser fram på rulleski i praktanlegget.