Gå til sidens hovedinnhold

HUSK-elevene kuppet Tuvensentert

Artikkelen er over 8 år gammel

Godt hjulpet av den kjente dansegruppa Absence Crew gjorde elevene ved Heddal ungdomsskole tirsdagen på Tuvensenteret litt annerledes enn vanlig.

Hele denne uka er breakdance-gruppa Absence Crew fra Bergen på plass i skolene på Notodden for å lære alle elevene fra 5. til 10.klasse å breake. Gjennom workshops rundt om på skolene skal notoddenungdom vises gleden med dans fra danseinstruktører som er regjerende norgesmestre i breaking. Mange kjenner nok Absence Crew igjen fra TV der de har opptrådt både på Dansefeber og Norske talenter. I år dukket de også opp som pauseinnslag i Idolfinalen sammen med sin kompis Stian Blipp.


 

LES OGSÅ: Sola skinner - ta deg en dans!
Gruppa holder workshops hele uka til og med torsdag. Tirsdag var stedet Heddal ungdomsskole, og der brukte de formiddagen til å øve inn en flashmob som de senere på dagen gjennomførte på Tuvensenteret.

Etter at workshopene er unnagjort så skal alle skolelevene i Notodden kommune, fra 1.klasse på barneskolen til og med 3.klasse på videregående få se Absence Crew utfolde seg i forestillingen "Askeladden på nye eventyr", som vises i Notodden 4., 21. & 22.oktober.

Hele dette opplegget er et samarbeid mellom Notodden kommune, Kulturskatten og DKS for videregående skole der alle bidrar med sin andel av midler fra Den kulturelle skolesekken. Pengene er tippemidler og opplegget på Notodden har en total kostnadsramme på 250.000 kroner.
 
 

Kommentarer til denne saken