– Jeg ønsker at hele slekten ned til tredjegenerasjon lider for det du har gjort, ditt ludder

Artikkelen er over 3 år gammel

En 57-åring på på Notodden måtte møte i retten for en tirade med sjikane via sms.

DEL

57-åringen sto tiltalt for «ved skremmende atferd eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd å ha forfulgt en person eller på en annen måte krenket en annens fred».

Det var i romjula i fjor det kokte over for 57-åringen. 27. desember sendte han sin tidligere samboer følgende tekstmeldinger. Avisen har slettet de delene som identifiserer aktørene nærmere.

Helvetes lidelser

– Det kommer en tid da alt skal betales for.

– Snart skal smerten som du har påført komme tilbake til deg med dobbel kraft.

– Jeg kommer aldri til å tilgi deg.

– Du tror vel ikke du kommer til å gå fri til tross for dine forbrytelser?

– Din hore.

– Jeg ønsker at du dør under helvetes lidelser. Jeg ønsker at hele xxx-slekten ned til den tredje generasjon lider for det du har gjort, ditt ludder.

Dette er noen av tekstmeldingene 57-åringen sendte. I Aust-Telemark tingrett nektet han straffskyld og det var også derfor han hadde nektet å betale forelegget på 8400 kroner han hadde blitt ilagt.

Hensynsløst

Han innrømmet å ha sendt meldingene og begrunnet dem med samværsproblemer rundt felles sønn og en konflikt om en bil. Han mente meldingene ikke var trusler, men hans uttrykk for hva han mente om ekssamboeren.

Tingretten fant meldingene uprovoserte, plagsomme og hensynsløse – og sendt kun i sjikanehensikt. Retten opprettholdt forelegget på 8400 kroner. I tillegg ila de 57-åringen saksomkostninger på 2000 kroner for å ha dratt saken til retten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken