Notodden-kvinne prøvde å kle av seg for å urinere inne på puben

Artikkelen er over 2 år gammel

En 23 år gammel kvinne fra Notodden må snart møte i retten for drapstrusler og vold etter en særdeles fuktig helg.

DEL

Det startet fredag 28. juli i fjor. Da besøkte hun Teledølen pub der hun etter hvert begynte å forulempe og slå andre gjester på utestedet. Dagen derpå - lørdag 29. juli - gikk turen til Eyde restaurant og pub. Der begynte hun igjen å krangle med flere gjester og ansatte.

Her forsøkte hun også å kle seg naken – angivelig for å urinere inne på puben og dens uteområde, heter det i tiltalen.

Saken er berammet til midten av februar.

Skulle skyte politimann

Forsøket på å pisse ned Eyde-restauranten førte til at politiet ble tilkalt, og i det lørdagen bikket over i søndag 30. juli ble hun transportert til politiarresten i Skien. I denne forbindelse gikk hun til verbalt angrep på en av polititjenestemennene.

Blant det hun sa var «jeg skal få tak i ei hagle og skyte deg», «jeg skal skyte av deg huet», «jeg skal drepe deg – du må ikke tro at jeg ikke gjør det» – og «jeg driter i om jeg må sitte i fengsel for det».

Kvinnen er også tiltalt for ved to tilfeller å ha overlatt bilen hun disponerte til en annen – som ikke hadde førerkort, men som var påvirket av alkohol.

Det er statsadvokat Petter Sødal som har tatt ut tiltale på vegne av Vestfold, Telemark og Buskerud statsadvokatembeter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken