Staysman: - Er det rart jeg elsker Notodden-folk?

Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Lasse "Lazz" Jensen gleder seg til å spille på Notodden igjen i mai - men først skal de ha tidenes rølpefest i Oslo Spektrum.

Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Lasse "Lazz" Jensen gleder seg til å spille på Notodden igjen i mai - men først skal de ha tidenes rølpefest i Oslo Spektrum. Foto:

– Vi elsker Notodden! Stian Staysman Thorbjørnsen er ikke snau i sin beskrivelse av fanskaren på Notodden, som til helgen møter mannsterke opp på hans kjempefest i Oslo Spektrum.

DEL

– Det er jo helt vilt! Jeg vet at det er 400 fra Notodden som har kjøpt billetter til det greiene her, så jeg bare håper jeg klarer å skape en sånn cupfinalestemning: Notodden-Hødd møtes i finalen. Vi må bare sørge for at det blir masse konfetti, ballonger og pyroteknikk, sa den populære artisten på TV2-programmet «Senkveld» fredag.

Notodden i salen

Det er arrangementet «Staysman & Lazz – den sykeste festen» i Oslo Spektrum lørdag 23. mars det er snakk om. Også omtalt som tidenes villeste bygdefest i hovedstaden.

Til Telen utdyper Stian Thorbjørnsen at en sjekk i billettsalget basert på postnummer forteller at det er rundt 300 fra Notodden-distriktet som har sikret seg billett til showet.

– I tillegg vet jeg at det er flere grupper fra Notodden som har vunnet en del billetter gjennom konkurranser, så Notodden er godt representert i salen, sier en kjempefornøyd artist. Hedersgjester i Spektrum er for øvrig to andre Notodden-favoritter: Plumbo og Rotlaus.

SENKVELD: Staysman fortalte om fanskaren sin på Notodden da han besøkte Stian Blipp og Helene Olafsen i Senkveld-studioet fredag. Der var også Solveig Kloppen og Julie Bergan.

SENKVELD: Staysman fortalte om fanskaren sin på Notodden da han besøkte Stian Blipp og Helene Olafsen i Senkveld-studioet fredag. Der var også Solveig Kloppen og Julie Bergan. Foto:

Fortsetter festen i år

Han har slett ikke glemt mottakelsen de fikk på Notodden i mars i fjor, da det lett kunne blitt solgt dobbelt så mange billetter til Staysman & Lazz-showet på Hustveitlåven.

– Staysman & Lazz har de siste årene opplevd masse interesse i distriktet og det toppet seg med den veldig utsolgte konserten på Hustveitlåven i 2018. Det var en helt syk stemning og den gjorde oss såpass gira at vi besøker stedet i år også. Vi elsker nemlig Notodden, forklarer Stian.

– Hva er det med Notodden-folk og Staysman & Lazz?

– Hehe, tja... de er vel glad i å ta seg en fest da. Vi lager jo festmusikk for bøgda og Notodden er vel kanskje ikke så veldig ulikt hjemstedet mitt Gressvik. Vi er kanskje litt samme typene, spøker han.

Staysman gleder seg til å fortsette festen på Notodden 31. mai, når Hustveitlåven inviterer til utekonserten Låvesus 2019 – med både Staysman & Lazz og Rotlaus. Forhåndssalget har allerede vært rekordbra.

Artikkeltags