Dermed får ungdom, og ikke minst bilglad ungdom, en mulighet til å snakke med ordføreren og stille henne spørsmål. Bakgrunnen for møtet er de mange henvendelsene ordføreren og kommunen får knyttet til generell støy i Storgata, og da spesielt på nattetid.

– Jeg lover å lytte

– Det skal være trivelig i Storgata for alle som bor der, for dem som driver næring der, for turister og alle andre brukere. Vi må finne de gode løsningene, som gjør at alle kan trives i sentrum og Storgata, sier Fuglestveit, som spesielt ønsker å høre ungdommen denne kvelden.

Hun takker ledelsen ved Notodden videregående skole, som hun vet har informert elevene om dette møtet. Men, alle unge brukere av Storgata går ikke på videregående skole i Notodden, og noen er også i arbeid, eller gjør andre ting.

– Jeg lover å lytte. Jeg vet jo ikke om det kommer noen i det hele tatt, og det hadde i så fall vært veldig trist. Så jeg oppfordre ungdom til å ta med kamerater og venninner å komme. Tenk gjerne over spørsmål dere ønsker jeg skal svare på, sier Fuglestveit.

Sjefen for Gatebil

Ordføreren kommer blant annet også til å ha med seg representant fra politiet, som vil informere litt om hvilke retningslinjer som gjelder.

– Og så kommer Henrik Frisak, som er festivalarrangør og teknisk ansvarlig for crewet hos Gatebil, røper Fuglestveit. Samme Frisak er også prosjektleder for Telemark Ring.

Grunnet covid-19 kan det kun delta 50 mennesker på dette åpne møtet, og alle som kommer må skrive seg inn med navn og telefonnummer med tanke på eventuell smittespredning.

Det betyr at det lønner seg å være tidlig ute, og etter at ungdommen har sluppet inn, blir det også mulig for andre interesserte å delta om det er plasser igjen.