Gå til sidens hovedinnhold

– Ikke kjøp tjuvgods, vi vil ha tingene våre tilbake

Artikkelen er over 2 år gammel

Boder er brutt opp, og det er blant annet stjålet verktøy og en sykkel fra et borettslag i Lienveien i Notodden.

En person som er berørt av tjuveriet forteller at tjuveriene trolig skjedde i løpet av helga, og at politiet var på stedet mandag og gjorde sine undersøkelser. Tjuven (e) har først brutt opp ei branndør, og deretter brutt seg inn i boder.

Spist opp av egenandelen

Fra bodene er det stjålet en Merida sykkel til en verdi av 6 000 kroner, en blå Bosch drill med to batterier, en grønn Bosch slagdrill med to batterier, en Black & Decker slagtrekker og et bits-sett av typen Dewalt. Eskene til drillene ligger tomme igjen etter det uvelkomne besøket.

Tipseren forteller at hans egenandel er omtrent på samme beløp som verktøyet som er stjålet, og at han dermed må erstatte alt av egen lomme. Derfor håper han å få tilbake det som er stjålet, og oppfordrer folk til å ikke kjøpe tjuvegods.

Samme tjuver på ferde?

Omtrent samtidig som tjuveriet fra boden ble oppdaget, ble det også oppdaget at noen i borettslaget har blitt frastjålet en stor koffert.

Nå håper tipseren at folk sier ifra til politiet hvis de får tilbud om tjuvgods eller har sett noe mistenkelig i området ved Lienveien 55, det vil si den innerste av blokkene i Lienveien, den du kommer til etter du har passert jernbanelinjen.

Politiet har ikke opplyst noe om tjuveriet i Lienveien på Twitter, men lørdag informerte de om at det hadde vært et innbrudd i en bod i Otto Sverdrups gate, som ikke ligger så langt unna Lienveien. Da etterlyste politiet en mann med langt mørkt hår, som de mistenkte at hadde stjålet en EL-sykkel og deretter syklet av gårde i retning Notodden sentrum.

Tips til politiet kan ringes inn til 02800.