Gå til sidens hovedinnhold

Hev folkestemmen!

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Har du svart på Notodden kommunes spørreundersøkelse, Folkestemmen? Det har jeg. Og det føltes viktig å gjøre det. Selvfølgelig er det lett å tenke "hva har det å si om jeg svarer". Men kanskje nettopp DU eller JEG utgjør brikken som får hele puslespillet til å falle på plass.

I media er enkeltpersonenes stemme en av bærebjelkene våre. Det er nettopp Den enes fortelling som kan løfte en sak opp på dagsordenen, eller som kan sette i gang et ras av andre enkeltfortellinger som i sum vil endre maktstrukturer, inspirere til endring eller åpne andres øyne for ny kunnskap og erfaring.

Derfor heier vi i Telen på tiltak som denne undersøkelsen. Ikke bare heier vi, vi vil også løfte Folkestemmen selv. Så mens kommunen samler inn de anonyme, viktige enkeltstemmene, vil vi i avisa løfte fram nye meningsbærere. Folk i alle aldre, fra ulike nærmiljøer og med ulike tanker om hva Notodden er for noe.

"Hva er Notodden for deg?" var et av spørsmålene i undersøkelsen. Det spørsmålet - sammen med "Hva drømmer du om at Notodden skal bli?" håper vi å gi dere mange ulike svar på framover. Fra innbyggere i byen vår som vil heve sin folkestemme i avisa.

Kanskje er DU en av dem? Da heier vi på deg!

Kommentarer til denne saken