Her kan du gå på ski nå

SKIMULIGHETER: Det er ikke store mengder snø i terrenget, men nok til at du får gått på ski.

SKIMULIGHETER: Det er ikke store mengder snø i terrenget, men nok til at du får gått på ski. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hvis du ikke plages av kulda, så er det gode muligheter for skiturer i distriktet nå.

DEL

Grønkjær skisenter er nesten hele løypenettet kjørt opp i løpet av onsdag og torsdag denne uken. Snødekket er ikke like tykt overalt, så det stikker en noe stein opp i løypa her og der ennå. Høglirunden skal kjøres opp én gang til før helgen, melder løypekjørerne. OBS - det er ikke lys i lysløypa ennå, så husk hodelykt hvis du skal ut på ettermiddagen.

På Lifjell har noen av løypene vært preparert siden før jul og også denne uken har løypekjører Tor Tveiten vært ute og laget spor etter nysnøen som falt onsdag. Det var da gode forhold for en skitur både på Gavlesjå rundt-løypa og fra Himingen til Ljoslihovet.

I Tuddal er det preparert en del løyper i løpet av den siste uken. I løpet av de siste 14 dagene er det kjørt opp 35,4 kilometer med løyper i terrenget, ifølge skisporet.no.

I Gaustablikkområdet er 41 kilometer av totalt 63 kjørt opp i løpet av de to siste ukene. Mesteparten ble kjørt torsdag formiddag.

Breiset og omegn løypelag har også løypenettet i gang. Breiset-Raje ble kjørt opp sist helg, de øvrige løypene er det tre uker siden ble kjørt opp, meldte skisporet.no torsdag ettermiddag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken