Heller mer handels- og servicevirksomhet til sentrum!

Av
DEL

Meninger"Mer handel på Tuven" var overskriften på forsida av Telens papirutgave fredag 24. april. På side 5 står det: "Politikerne sa ja til 10 000 kvadratmeter".

Heldigvis ser dette ut til bare å være et høringsutkast. Notodden-politikerne bør heller prøve og å legge til rette for mer handels- og servicevirksomhet i sentrum og sentrumsnære områder.

F.eks. bør det komme flere butikker på de tidligere industriområdene til Tinfos og Norsk Hydro. Forretningene til Spar og Meny har bedre utvalg enn de andre matvarebutikkene her i kommunen. En av disse kjedene bør ha en dagligvarebutikk også sentralt i Notodden.

Det bør også komme en Narvesen-kiosk nær skysstasjonen. Notodden skysstasjon bør være skysstasjon også for drosjene. I venterommet på Porsgrunn jernbanestasjon er det en kiosk hvor en også kan få kjøpt togbilletter. I nærheten er det stasjoner for busser og drosjer. Noe liknende bør det være også her i Notodden.

Den nevnte omtalen i Telen 24. april viste forhåpentligvis ikke til endelige vedtak. Notodden-politikerne har ennå tid og anledning til å tenke seg om.

Artikkeltags