Dette er sommerens folkefavoritt

VINNERBILDET: Årets vinnerbilde er av Martine Lia Solberg (2) som prøvde fiskelykken på Veletjønn ved Elgsjø.

VINNERBILDET: Årets vinnerbilde er av Martine Lia Solberg (2) som prøvde fiskelykken på Veletjønn ved Elgsjø. Foto:

Folket har talt. Årets vinnerbilde inneholder både barn, natur, mat og dyr.

DEL

Sommerfotokonkurransen: Bildene har strømmet inn til Telens fotokonkurranse hele sommeren. Til sammen har det blitt 800 feiende flotte bilder av fjord og fjell, barn og dyr, grønnsaker og bær, blomster og bier, strandferie og fjelltoppturer, teltliv og hagekos, smilende barn og nysgjerrige sauer.

Totalt 623 stemmer har kommet inn i den avgjørende og siste avstemningen, og ett bilde har klatret til topps som den klare favoritten.

Årets vinner er:

Med 31 % av stemmene vil Telen gratulere Ann Kristin Lia som vinner av årets sommerfotokonkurranse, som er avholdt i samarbeid med Norsk Industriarbeidermuseum, Telemark Travel og Notodden Blues Festival.

Vinnerbildet øverst i saken, viser datteren Martine Lia Solberg (2), som prøvde fiskelykken en dag i juni.

SNART FIRE: Om bare to dager venter familien Lia Solberg et ekstra tilskudd. Martine skal bli storesøster til Sofie.

SNART FIRE: Om bare to dager venter familien Lia Solberg et ekstra tilskudd. Martine skal bli storesøster til Sofie. Foto:

– Vi er ofte ute på fisketurer, og denne dagen fikk vi hele 13 fisk på Veletjønn, forteller den stolte vinneren av festivalpass til Notodden Blues Festival 2019, samt en sammensatt turistpakke i verdensarven for sommeren 2019.

«Mamma, ta bilde nå!»

Ann Kristin Lia har gjennom sommeren sendt inn en rekke bilder til fotokonkurransen, og hun legger ikke skjul på at hun er glad i å ta bilder.

– Både jeg og Martine syns det er gøy å ha bilder fra turer og opplevelser vi har vært på, og denne gangen var det faktisk bestemor som sa jeg måtte sende det inn til Telen, forteller hun.

I dag er familien Lia Solberg en kjerne på tre, men Ann Kristin Lia og forloveden Borgar Solberg venter ei lita jente allerede om to dager.

 

– Jeg skulle helst født i går, sier Ann Kristin Lia og ler, men lille Sofie er ikke ventet å komme før på søndag.

– Jeg har vært veldig klar for å få henne ut i lang tid nå, men vi får bare vente til det skjer. Heldigvis står alt bra til med oss alle, avslutter den vordende tobarnsmoren.

Artikkeltags