Klart for Potterfeber

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

19. november er det Norgespremiere på Harry Potter og Dødstalismanene Del 1. Det er klart for ny Potter-feber på Notodden.

DEL

Det er en filmbegivenhet mange venter på, og historien skal fortelles i to filmer. Del 1 begynner med at Harry, Ronny og Hermine legger ut på et farlig oppdrag for å finne og ødelegge hemmeligheten bak Voldemorts udødelighet og tilintetgjørelse - malacruxene. Uten veiledning fra lærerne eller beskyttelse fra rektor Humlesnurr må de tre vennene stole på hverandre mer enn noen gang. Men det er mørke krefter iblant dem som truer med å rive samholdet i filler.
Samtidig har trollmannsverdenen blitt et farlig sted for alle fiender av Mørkets fyrste. Den lenge fryktede krigen er i gang, og Voldemorts dødsetere tar kontroll over Magidepartementet og selv Galtvort; de terroriserer og arresterer enhver som måtte yte motstand. Men selveste trofeet de fortsatt leter etter er det som er mest verdifullt for Voldemort: Harry Potter. Den utvalgte er blitt den jagede nå som dødseterne leter etter Harry med ordre om å ta ham med til Voldemort - i live.

For Notodden kino betyr Harry Potter-premiere gode besøkstall:

-Med vår egen avdeling av Galtvortskolen her i Notodden så kan jeg love at vi i år som tidligere legger opp til en skikkelig premierefest den 19. november. Der blir det både utspørring fra Galtvort-lærerne om publikums Potter-kunnskaper og premiedryss, lover kinosjef Hilde Hem, som gleder seg stort til premieren.

LES OGSÅ. Kuppet Harry Potter premièren

-Jeg gleder meg nok minst like mye som alle andre til å se hvordan det går videre med Harry Potter og hans venner, og så får vi heller finne oss i å måtte vente helt til sommeren med å se del 2, sier hun.

 LES OGSÅ: Kort vei til Potter-land

Billedgalleri: Juleball på Galtvortskolen

Artikkeltags