Gå til sidens hovedinnhold

- Fantastisk , dette er framtida!

- En fantastisk kveld, fantastisk service og fantastisk musikk. Dette er framtida.

Ap-politikerne Bjørn Sverre Nilsen sender en varm takk til Notodden Blues Festival for deres vilje og evne til å gjennomføre en redusert bluesfestival under de rådende omstendighetene.

Helt uten kø

- Her kunne vi sitte ned, kose oss med musikken og ikke minst slippe køståing ved barene. Du bare brukte QR-koden på bordet ved bestilling og det kom automatisk til nummeret ditt som står limt til bordet. Nesten ingen venting. Jeg fikk det jeg ønsket og alle rundt meg var strålende fornøyd med den helt nye måten å avvikle ølkøen på, sier Nilsen.

1705 fikk opplevelsen det var å oppleve åpningen med Jonas Gahr Støre. Knut Reiersrud, Kid Andersen og kona Lisa og Dans With The Stranger. Det kom på løpende bånd og sluttet til midnatt.

Det skjer hos OSS!

- Og dette skjer hos oss i et pandemi år. Smittvernhensynet blir ivaretatt og vi får en musikalsk opplevelse av dimensjon. Alt var bare topp, sa Nilsen, som reiste seg fra stolen og svingte med. Det var det nærmeste han og LO-vennene kom dans denne gangen. Slik er det. Neste år kan det bli en annen dans om pandemien legger seg. - Uansett - takk til de som gjør dette mulig. Alt dette flotte denne helga skjer på NOTODDEN, ikke glem det, hos OSS! sier Bjørn Sverre Nilsen.

Geir Hegna følger opp: - Ren nytelse, takk til alle på scenen og i kulissene som gjør dette mulig, sier den mangeårige dugnadsarbeideren som i år har tatt en pause. - Dette var en flott musikalsk reise, nå skal det bli flere slike i løpet av helga.

Takket publikum

- Dere har vært et fantastisk publikum, og for oss er det aldeles nydelig å få lov til å spille for folket igjen. Vi har en vanskelig periode bak oss, la oss kose oss sammen også i fortsettelsen av denne festivalen, sa Frode Alnæs på vei ned fra scenen. Han gledet seg til Notodden og på Hydro-parkeringa fikk han og resten av Dance With a Stranger gitt jernet og servert ballader med en Elg i storform midt i skauen i Telemark.

Kommentarer til denne saken