Gå til sidens hovedinnhold

En rødgrønn regjering vil kunne sette en stopper for Notoddens viktigste veiprosjekt

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Forrige uke gikk MDG ut i VG med et oppslag hvor de ville skrote flere veiprosjekter hvis de får makt etter valget. Dette er en stor fare for Notodden samfunnet, for et av mange prosjektene som de vil skrinlegge er E134 Saggrenda – Elgsjø. Dette er veiprosjektet er utrolig viktig for Notodden samfunnet. Et prosjekt som vil knytte øst og vest nærmere, reisetiden til Oslo vil bli kortere og det samme vil det gjelde for å komme seg vestover, men som også vil kunne skape verdier på Notodden. MDG har flere ganger vist oss at de er mer opptatt av å bygge ned landet, enn å bygge opp landet.

Nå kommer vi til en valgkamp hvor SP, AP og SV vil kunne være avhengig av MDG for å komme seg inn i regjeringskontorene. En regjering som vil være med på å stoppe store veiprosjekter som er med på å bygge landet, skape masse verdier og gjøre min og din hverdag enklere. For mens MDG er opptatt av å bygge ned landet, så er FrP opptatt å bygge opp landet. Når vi satt i regjering bevilget vi flere milliarder til veiprosjekter. En viktig forutsetning for å bygge opp landet er å sikre gode veier slik at næringslivet kommer raskere fram, og at du og jeg kommer trygt og raskt fram der vi skal. MDG har glemt dette, og det vil AP og SP gjøre når de må samarbeide med MDG, men det gjør ikke FrP.

Dette valget er et viktig valg, hvor et MDG i vippeposisjon, med AP og SP spissen vil kunne stoppe Notodden viktigste veiprosjekt. FrP er opptatt å fortsette å bygge opp landet, og vi skal bevilge pengene til å bygge E134 Saggrenda – Elgsjø, og mange andre veiprosjekter for det er fortsatt et etterslep på norske veier, et problem som ikke vil bli løst med en rødgrønn regjering.

Kommentarer til denne saken