Nå skjer det ting på nye E134

Artikkelen er over 1 år gammel

Statens vegvesen melder om omfattende steinarbeider i og langs veien på Gomsrud. her ser du årsaken til at veien ble stengt igjen.

DEL

(Laagendalsposten:) En av hovedgrunnene til at Gomsrudveien er stengt ut mai, mellom Ove Gjeddes vei og Industriveien, et at det legges kantstein i midtrabattene på hele strekningen. I tillegg kommer det stein i rundkjøringene og avkjøringene til blant andre Gamle Gomsrudvei.

For at bilistene skal finne fram på den nye veien, blir det satt opp nye skilt.

I rute

I tillegg til mye steinarbeider legges det flere lag asfalt i den nye delen av Gomsrudveien.

Tidligere har prosjektleder Tom Hedalen fra Statens vegvesen opplyst at de fortsatt jobber mot en åpning av hele anlegget, selv om noen entreprenører er forsinket.

– I så store prosjekter som dette, så er det alltid forsinkelser på noen deler, mens andre deler er ferdige tidligere enn planlagt. Slik situasjonen er nå, er det ingen ting som skulle tilsi at det blir noen forsinkelse på selve åpningen, sier Tom Hedalen, prosjektleder for E134 Damåsen-Saggrenda.

Ny vei til teknoparken

Nå kommer en liten del av det nye veianlegget til å åpne før november, nærmere bestemt den nye veien inn til Kongsberg teknologipark.

Etter sommerferien planlegger veivesenet åpningen.

Før det skal veikantene og veiskråningene planeres slik at veiens sideterreng blir mest mulig sikkert.

Rekkverk på brua

Samtidig melder Statens vegvesen at de monterer rekkverk på Saggrenda bru.

I og med at det er tilrettelagt for gående, syklende og kjørende under brua, så benyttes et brøytetett rekkverk.

Artikkeltags