Gå til sidens hovedinnhold

Katt funnet uten hode, poter og innvoller

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet på Notodden trenger hjelp fra publikum i en svært spesiell sak: Det er funnet en død katt, uten hode, frampoter og innvoller.

Det kan dreie seg om dyremishandling. Men det kan også tenkes at denne katten er blitt tatt av en annet rovdyr. Men det ble ikke funnet blodspor eller andre spor på stedet der den døde katten ble funnet, bekrefter politioverbetjent Bjørn Flåta på Notodden.

Det ble altså funnet to døde katter på samme sted den 12. oktober. Det var i veikanten helt øverst i Skogenområdet langs Lisleheradveien på Notodden, etter de siste husene, i området kalt Kikedalen der du også kan kikke ned mot Svelgfossjuvet på den andre siden.

Den ene av disse kattene var tydelig påkjørt av en bil og etterlatt. Den andre ble altså funnet uten hode, frampoter og innvoller. Siden det ikke ble funnet blodspor eller andre spor i nærheten, kan det være at denne katten er blitt fraktet dit og lagt ved siden av den påkjørte katten, mener Flåta.

– Eieren av katten har også bekreftet at det er deres, og har meldt det. Vi ønsker tips og opplysninger fra folk om denne katten, hvordan den havnet der og på hvilken måte. Vi er takknemlig for opplysninger om dette, sier politioverbetjenten.

Kommentarer til denne saken