(Telemarksavisa)

Like før midnatt ble en eldre mann tatt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Gamle Kikutveg i Skien. Mannen er i 70-årene, blodprøver vil gi svar på mistanken. Politiet oppretter sak.

Bare noen minutter seinere melder politiet om en 40 år yngre mann som har gjort det samme. En mann i 30-årene er mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Ulefossvegen på Ulefoss. Også her er nødvendige prøver tatt og politiet oppretter sak.

Rett før klokken fire pågrep politiet en mann i 30-årene i Notodden sentrum. Han er mistenkt for å ha truet to personer med våpen. Årsaken til hendelsen er ukjent, men mannen vil naturlig nok bli avhørt. Heldigvis ble ingen personer fysisk skadet under hendelsen.

Klokken 05:21 melder politiet om en mann i 20-årene som er mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand i Skien sentrum. Førerkortet er beslaglagt, prøver er tatt og sak opprettes.

Det samme gjelder for en mann i 50-årene på Løvsjø i Porsgrunn. Dette melder politiet fem minutter etter den forrige meldingen.