(Telemarksavisa)

Det var klokken 03.24 natt til søndag at politiet forsøkte å stanse bilen i Skien. Dette nektet bilføreren og politiet startet en forfølgelse som gikk i retning Larvik på E18.

Politiet opprettet en stoppost med spikermatte ved Vassbotengrillen. Bilføreren valgte å kjøre på spikermatta og punkterte alle fire hjulene.

Han ga seg imidlertid ikke, bilen fortsatte med sterkt redusert hastighet og var straks etterpå ikke kjørbar. Deretter ble bilføreren pågrepet.

Mannen som er i tjueårene med adresse i Skien mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Bilen er fjernet fra E18 og det er vanlig ferdsel på stedet.

Mistenkte hyttebrann

Allerede lørdag kveld måtte nødetatene i Vinje sette kursen mot Kroknos ved Eivindbuvatan, som ligger ved E134 Haugeklivegen.

Det var på grunn av melding om mulig brann i en hytte. Melder, som befant seg to kilometer i luftlinje fra stedet, mente han så flammer og røyk.

Brannvesenet dro til stedet, men kunne ikke se noen tegn til brann, verken røyk eller flammer. Politiet fikk heller ikke inn ytterligere meldinger om noen brann.

Brann i boblebad

En person måtte til legevakten etter at det begynte å brenne i et boblebad i Skien sent lørdag kveld. Boblebadet var nedfelt i terrasse utendørs.

Brannvesenet fikk slukket brannen. Personen som måtte til legevakten for en sjekk hadde pustet inn røyk.

Hentet av pappa

Patruljen påtraff en beruset 17 år gammel gutt i Notodden sentrum natt til søndag. Han oppførte seg heller ikke spesielt bra og ble bortvist.

Faren til gutten hentet sønnen sin.

Batong og strømpistol i sekken

En ung mann i slutten av tenårene ble bortvist fra Skien sentrum.

Han hadde satt fra seg en sekk som ble funnet og denne inneholdt en batong, en elektrisk strømpistol kalt teaser, samt et id-kort.

Mannen ble forsøkt avhørt på stedet, men nektet å forklare seg.

De ulovlige gjenstandene ble beslaglagt, opplyser politiet.

Kontrollerte snøscootere i Fyresdal

Politiet hadde natt til søndag kontroll med snøscooterkjøring i Fyresdal.

En mann i begynnelsen av 30-årene, bosatt i kommunen, ble tatt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.

Politiet sikret seg de nødvendige prøvene.