↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

911 97 667

Besøksadresse

Tjønnåsvegen 284
3692 SAULAND
  1. Beskrivelse

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en annerledes opplevelse - enten du ønsker gårdsferie, eller trenger et sted å overnatte på reisen. Vi tilbyr frisk natur, en fantastisk ro, tradisjonsrike og spennende opplevelser, økologisk og egenprodusert mat - og mye mer. Hos oss får du overnatte behagelig i et nytt og romslig gjestehus, med alle fasiliteter.

Tjønnås ligger 400 moh helt øst i Hjartdal kommune. Gunleik er tredje generasjon Skårdal som driver gård her, etter at besteforeldrene kjøpte gården i 1943. Torild og Gunleik overtok driften i 1986, og fortsatte med melkekuer og sau til 2003. Etter hvert måtte vi jobbe mer og mer ved siden av gården for å få en inntekt til å leve av, og det ble for tungvint med melkeproduksjon. Vi beholdt sauen, gikk over til ammeku, og startet med bier. Så kom ideen om foredling av sauekjøttet.

Det startet med fenalår, og det ga mersmak! Snart hadde vi pinnekjøtt også, som heldigvis falt i smak hos flere enn oss. Gunleik er utdannet snekker, med særlig interesse for restaurering. Det nyter hus og hytter i Tuddalsdistriktet godt av! Ellers er han opptatt av jakt, gamle våpen, orgel- og folkemusikk, og han spiller hardingfele. Torild er agronom og musiker, ansatt som organist i Hjartdal i 50% stilling. I tillegg har hun noen elever på kulturskolen, og er kordirigent.

 

 

 

78143_eco_stempel_no_19-22_60a50f8807f95.jpg