↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Sammenlign landets beste kredittkort

Trenger du et sikkert og pålitelig betalingsmiddel med kreditt? Unngå å velge en dyr løsning som ikke gir deg rabatter, cashback eller gratis forsikringer. Se oversikten hos oss over landets beste kredittkort.

 

Test av kredittkort 

På vår side finner du omtaler av alle de beste kredittkortene som tilbys i Norge. Vi tester samtlige og skriver omtaler som er nyttige når du skal velge. Oversikten viser de viktigste faktorene, for eksempel renter, kredittramme og fordelsprogram. Les for eksempel vår test av kredittkortet Santander RED. På siden finner du også en rekke artikler som forklarer hvordan du bruker kortet smart, tips om sikkerhet, tips om privatøkonomi, og annen nyttig informasjon. 

 

Låneeksempel: Eff. rente er 17,10 %, 15.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.323. Totalt 16.323 kr.

 

Reisekort til ferien

Et kredittkort er spesielt egnet til handel på nett, kjøp av kapitalkrevende varer, og på reiser til utlandet. Årsaken er den økte forbrukerbeskyttelsen du får med denne typen betalingsmiddel. I utlandet er det faktisk best å ikke bruke egne penger fra konto, men heller kreditt slik at du kan sjekke beløpene før det er for sent. Alle de beste reisekortene gir deg rabatter på hotell, leiebil og lignende, i tillegg til gratis reiseforsikring. Informasjon om dette finner du på denne siden.

 

Slik søker du om kredittkort gjennom oss:

  1. Finn kortet som passer ditt behov.
  2. Du kan sortere eller bruke filter for å se spesifikke typer kort, eller rangere de etter for eksempel rentebetingelser.
  3. Søk direkte når du har funnet kortene som passer deg.
  4. Du får normalt svar umiddelbart fra kortselskapet.
  5. Beregn at det tar cirka 5 til 10 dager før kortet ankommer med posten.
  6. PIN-kode sendes separat.


Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube