↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign tilbud på lån til refinansiering

Det er enkelt å innhente mange lånetilbud når du skal refinansiere gjelden. Gå innom vår nettside og se oversikten over bankene og låneformidlerne. Send søknader og motta svar på dagen. De beste rentene finner du når du sammenligner betingelsene fra flere finansieringsselskap.

 

Låneeksempel: 230.000 kr. o/8 år, Eff.rente 12,53%, Kostnad 126.654,-, Totalt: 356.654,-.

 

Les mer på Refinansiere.net

I tillegg til at vi holder oversikt over banker og låneformidlere finner du masse nyttig informasjon på vår nettside. Sett deg for eksempel inn i forskjellen på effektiv og nominell rente, les smarte grep når du skal nedbetale refinansieringslånet, og få tipsene om hvordan du sparer effektivt. 

 

Refinansiere med eller uten sikkerhet?

Du kan låne inntil 500 000 kroner til refinansiering fra en rekke banker uten krav til pant. Hvis lånebehovet er større må du normalt søke hos andre banker som krever pant eller kausjonist. På vår side finner du alle bankene i landet som låner til refinansiering med sikkerhet. Lånesummene der vil komme an på verdien og belåningsgraden av pantet. 

 

Enkelt å søke:

  1. Send uforpliktende søknader fra vår nettside.
  2. La bankene konkurrere om å gi deg de beste rentebetingelsene.
  3. Du får svar på dagen og velger selv hvilket lånetilbud du vil slå til på.

 

Sjekk betingelsene selv om du kun har ett forbrukslån

Har du kun ett forbrukslån? Sjekk om bankene er villige til å gi deg et billigere lån. Rentene fastsettes individuelt basert på en rekke faktorer, og det er godt mulig du får bedre betingelser i dag. Klikk her for å lese mer om dette her

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube