↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få hjelp til billig rente på lån

Hvis du leter etter et forbrukslån kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg til å få best mulig rente. Enten du skal refinansiere eller søker om et lån til for eksempel en fritidsbolig, så har vi det beste tilbudet. Med oversikt over mer enn 30 finansinstitusjoner landet rundt har vi banken som passer deg.

 

Finn gode rentebetingelser

Å få best mulig rentebetingelser kan føre til at du sparer tusenvis av kroner på et forbrukslån. Derfor lønner det seg å søke fra nettsiden vår. Der kan du søke om lån på alt fra 10 000 kr og opptil 600 000 kr hos de ulike bankene. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,64%, 80.000 o/5 år, etabl.geb. 900, kostnad 30.666. Totalt: 110.666.

 

Sammenlign både sikrede og usikrede lån

Forbrukslån er vanligvis usikrede lån. Hos Billigeforbrukslån kan du imidlertid også søke om sikrede lån. Uansett er det viktig å sette opp en god betalingsplan. Det kan du også bruke vår lånekalkulator til. 

 

Slik går du fram for å søke om forbrukslån:

  1. Bruk lånekalkulatoren på vår nettside. Der fyller du inn beløp og nedbetalingstid
  2. Søk hos flere banker samtidig. Da får du flere tilbud du kan vurdere
  3. La bankene kontakte deg. Så velger du det beste tilbudet
  4. Du mottar pengene på din konto innen kort tid

 

Tre viktige fordeler

Det at du slipper å stille sikkerhet er en stor fordel med forbrukslån. Dessuten har et forbrukslån lavere renter enn en del andre typer usikrede lån, som kredittkort. Den tredje fordelen er at de avgjøres raskt. Du får svar samme dag som du søker hvis du søker med BankID. Pengene kommer deretter raskt inn på din konto.

 

Mange ulike lån

På Billigeforbrukslån.no kan du også søke om andre typer lån, som studentlån og seniorlån, i tillegg til lån for å kjøpe bil, båt eller hytte. I lånekalkulatoren ser du raskt hvor mye hvert lån koster.