↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Venninnegave

Vennskap gjør livet enklere, bedre og rikere: overrask venninnen din med kvalitetstid, og vis at du setter pris på henne med en venninnegave! Unn deg selv og din venninne en flott dag ute, et spennende eventyr eller en deilig velværedag! 

 

Opplevelser er venninnegaven hun vil huske for alltid
Hjelp venninnen din fri fra det hektiske livet, og unn henne et pust i bakken. En spa-pause er den perfekte muligheten til å ta igjen skravlingen og slappe av sammen. Hvis du har lyst på noe mer energisk, dra henne med ut på bilbanen med en rask og rasende go-kart! Eller hva med å ta en etterlengtet jenteweekend på hotell?

YouWish sørger for de beste venninnegavene noensinne!
Å dele et godt måltid sammen er en av de mest undervurderte gavene. Men hvis du er ute etter noe mer unikt enn deres vanlige asiatiske restaurant, kan du prøve YouWish sitt herlige utvalg av autentiske og kulinariske matopplevelser. Kanskje du til og med vil ta henne med på et matkurs?

Eller hva med å overraske med en venninnegave som byr på en delt hobby eller lidenskap! Vannsport? Fotografi? Uansett hvilken hobby det er, kan du være sikkert på at dere vil lage minner for livet sammen. Det er nettopp derfor en opplevelse for to er den beste venninnegaven av de alle. 

 

Slik finner du en perfekt venninnegave
1. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
2. Kjøp på nett og gi gaven et personlig preg.
3. Gi bort gaven, venninnen din booker opplevelsen selv.


La hun velge sitt eventyr og venninnegave
Hvis du ikke er sikker på hva du skal kjøpe som venninnegave, kan du alltid velge et gavekort i stedet. Velg hvor mye du vil bruke, og motta venninnegaven på 1, 2, 3. Der har du det! Det har aldri vært enklere å finne en venninnegave til din beste venn.