"Selv om det i dag ser trygt ut for sykehuset vårt, kan vi ikke lene oss tilbake å senke skuldrene helt"

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

min mening 

Da jeg leste intervjuet med deg i Telen 8. mars, der du startet med å si at vi måtte slutte med å rope ulv og kjempe mot troll som ikke er der, syntes jeg som leder av sykehusaksjonen at det var riktig av meg å svare, da jeg regner med at den var rettet mot oss i sykehusaksjonen, og da også av alle de som ønsker å slå ring om vårt lokalsykehus.

Denne uttalelsen er og blir helt meningsløs for meg Egil Rye-Hytten, men vi har hørt den fra deg før, så det kom ikke som noen bombe. Du sier videre at det ikke vil bli nødvendig å legge ned sykehus som Notodden, og samtidig sier du at kanskje vil hver kommune ha helsehus. Nettopp derfor Egil Rye-Hytten, trenger vi en slik vaktbikkje som sykehusaksjonen er og som du ikke liker.

Du liker førerhunder som holder kjeft og som du og dine likesinnede i Helse Sør-Øst og styret i Sykehuset Telemark kan dressere og styre.

Jeg er umåtelig glad for at de styrene i de sykehusaksjonene gjennom tidene har ropt ut til befolkningen om at ulvene og trollene i Helse Sør-Øst og Sykehuset Telemark er på jakt, og vårt lokalsykehus var målet.

Sykehusaksjonen kommer fortsatt under min ledelse til å rope høyt ulv om det skulle dukke opp noen troll som truer vårt lokalsykehus, men vi vil også være førerhund som samarbeider med å styrke vårt lokalsykehus Egil Rye-Hytten.

Så avslutter du med å si at aldri har Notodden sykehus stått så sterkt som det gjør i dag. Det kan du godt si, men det er bare delvis rett pr. dags dato. Jeg vil minne om at vi på kveld, natt og helg fremdeles ikke har røntgenlege som kan bistå en ultralyd undersøkelse, som er svært viktig for barn, personer med hjerneslag, hjerneblødning m.m.

Dersom noen trenger ultralyd i denne perioden, må de fraktes til Skien. Dette er og blir en fryktelig belastning for de pasientene dette rammer, og så lenge vi ikke har på plass en røntgenlege, er vi heller ikke et fullverdig akuttberedskap sykehus.

Når vi ser bort fra disse problemene, ser det bra ut, og det skal vi glede oss over.

Selv om det i dag ser trygt ut for sykehuset vårt, kan vi ikke lene oss tilbake å senke skuldrene helt. Vi vet aldri hvor trygt sykehuset vårt er så lenge vi har en borgerlig regjering!

Avslutningsvis vil jeg først si at jeg er glad for at det ble etablert en tverrpolitisk aksjonsgruppe som det sykehusaksjonen representerer, og hadde det ikke vært for de kampene sykehusaksjonen har kjempet for tilværelsen for sykehuset vårt, sammen med befolkningen Egil Rye-Hytten, hadde Notodden sykehus ikke vært et akuttberedskap sykehus med topp ekspertise i dag.

Vi skal fortsatt være våkne og passe på som en god VAKTHUND! Og vi skal kjempe for å få på plass en ny røntgenlege og en stedlig ledelse ved vårt sykehus på Notodden, selv om det finnes krefter og troll som kjemper mot oss i systemet, så kommer vi i sykehusaksjonen til å kjempe til the bitter end!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags