Asfaltbaneprosjekt Rossebu

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

min mening 

Leste i Telen fredag 16. februar 2018 at det er planer for å bygge asfaltbaneprosjekt på Rossebu Meheia like ved E134.

Det var meningen at dette skulle bygges på Leivstein, men på grunn av påtenkte protester for støy ser det ut til at dem må finne andre områder, og prøver seg på Rossebu. Når det gjelder Rossebu så er det nabo til vannet Elgsjø. Etter min mening er området rundt Elgsjø Østlandets fineste område og bygge boliger på, det ligger så godt til rette for en ny og stor bydel i Notodden kommune.

Når det gjelder vann og avløp har Notodden kommune lagt dette helt opp til Goasholtmyra og da er det bare ca. 500 meter til Elgsjø. Det er ikke mange åra før det kommer fire felts E134 helt fra Oslo til Elgsjø, da blir avstanden østfra til Elgsjø ettertrakta. Dersom vegvesenet går inn for vegtunnel Saggrenda–Elgsjø kan all tunnelsteinen fra veganlegget brukes til og bygge en boligveg rundt hele Elgsjø og sideveger og plasser.

Tenk dere dersom dette blir fremtiden kan dere jobbe innenfor mot Oslo og sette dere på bussen og slappe av til dere er hjemme på Elgsjø.

Dette er en tanke som jeg har hatt i mange år, håper alle grunneiere rundt Elgsjø tenker at dette kan bli gullkalven til dere og byen vår. Det kunne vært mye og si og skrevet om denne nye flotte bydelen.

18.02.18

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags