Går inn i brannruinene med brannhund i dag

VENTER PÅ KRIPOS: Politiet har holdt vakt ved brannruinene siden brannen lørdag kveld. Kripos-etterforskere er på vei.

VENTER PÅ KRIPOS: Politiet har holdt vakt ved brannruinene siden brannen lørdag kveld. Kripos-etterforskere er på vei. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannskaper fra KRIPOS går inn i brannruinene på Tinnesmoen i dag med brannhund i håp om å finne den savnede polske kvinnen etter storbrannen lørdag.

DEL

Det opplyser etterforskingsleder Bjørn Flåta ved Notodden politistasjon. Han bekrefter nå at politiet er rimelig sikker på at den savnede personen befant seg i bygget da brannen brøt ut lørdag.

- Vi har ingen indikasjoner på at hun ikke var der, sier han.

Søndag formiddag var politiet ikke helt sikker på at de kjente identiteten til den savnede kvinnen. Men nå melder politiet å kjenne identiteten. En kvinne i  slutten av 50-årene som er fast bosatt i Polen.

Den polske mannen i 50-årene som ble hardt brannskadd er bosatt i leiligheten på Tinnesmoen og arbeider i distriktet. Han ligger nå til behandling på Haukeland i Bergen

- Søket med hund etter den savnede har førsteprioritet i dag. Prio to blir å fortsette med tekniske undersøkelser i ruinene. Den taktiske etterforskingen vil også fortsette, sier Flåta.

Så langt har politiet ingen ledetråder når det gjelder brannårsaken, melder han.

ØDELAGT: Øvre del av bygningen er brent opp. Trolig er hele huset ødelagt av vann, røyk og flammer.

ØDELAGT: Øvre del av bygningen er brent opp. Trolig er hele huset ødelagt av vann, røyk og flammer. Foto:

Artikkeltags