Behovet for god og jevnlig oppdatert informasjon er stort i den situasjonen vi står i nå, og ikke bare helt lokalt. Studenter bor midlertidig på et studiested og har behov for å holde seg oppdatert om situasjonen på hjemstedet. Andre har nær familie og venner i andre kommuner og vil vite hvordan det går der. Med sine 74 lokalaviser over hele landet bidrar Amedia aktivt i å dekke informasjon om korona.

Gratis tilgang til 74 nettaviser

- Nyhetsbehovet i samfunnet synes umettelig. Derfor har vi besluttet en prøveordning ut april hvor alle abonnenter får tilgang til alt redaksjonelt innhold fra alle Amedias aviser på nett, sier konserndirektør Are Stokstad i Amedia.

Tilbudet vil bli lansert over helgen under navnet +alt, og tilgangen til de øvrige 73 nettavisene i tillegg til Telen i denne perioden skal altså ikke koste noe ekstra for betalende abonnenter. Merk at for noen aviser kan det være at +alt-tilbudet er tilgjengelig først tirsdag den kommende uken.

Viktig og riktig

Telen-redaktør Jens Marius Hammer er veldig glad for Amedias tiltak.

- Dette er både viktig og riktig i den situasjonen vi er nå.. Informasjonsbehovet er stort, og vi ønsker at våre lesere skal få så god tilgang som mulig i denne akutte og dramatiske situasjonen vi har i fredstid, understreker han.

Slik kommer du i gang som digital leser:

Når du nå er inne på telen.no trykker du på Menyknappen til høyre på den blå linjen øverst på nettsiden.

Trykk deretter på "Logg inn".

Dersom du er ny bruker så velger du "Ny bruker" nederst i skjemaet.

Der fyller du inn navn, mobilnummer, epostadresse og fødselsdato til den avisabonnementet står registrert på. Og klikk på at du godtar brukervilkårene. (De kan du lese om du ønsker det)

Trykk "Send meg engangskode". Den vil du motta på oppgitt mobiltelefon. Denne koden taster du da inn i registreringsskjemaet.

Trykk "fortsett".

Lag ditt eget passord og lagre dette.

Nå skal du ha fått en aID og du kan logge deg inn og forbli pålogget. Dersom dette ikke virker så ta gjerne kontakt med oss på epost til [email protected], eller på telefon 852 33 270.