Gå til sidens hovedinnhold

340 ledige vaksinetimer: – Vil du ha koronavaksine? Nå har du sjansen

Notodden kommune har denne uken 340 ledige vaksinetimer til 1. dose med koronavaksine. Har du lyst på vaksine, er det bare å melde seg så fort som mulig!

Notodden kommune fikk denne uken hele 1434 doser med Pfizer koronavaksine, som gjør at vaksiner nå tilbys alle resterende aldersgrupper. Om du ikke har fått dose én, har du nå muligheten.

– Denne uken har vi 340 ledige vaksinetimer både torsdag og fredag som vi ønsker å få fylt opp så snart som mulig. Storinnrykket av vaksiner denne uken gjør at vi setter over 318 doser om dagen, det lover godt for utviklingen, sier vaksinekoordinator i Notodden kommune, Ingrid Larsen som håper flere melder seg snarest.

Notodden kommune understreker at tilbudet gjelder for dem som ikke har fått dose. 1

Les også

Storinnrykk av vaksinedoser: – Åpner opp vaksinering for alle risikogrupper!

Åpent for alle

Alle årskull fra 2003 og oppover skal nå ha mottatt tekstmelding fra Notodden kommune hvor man får mulighet til å bestille vaksinetime. Har du ikke mottatt melding, men ønsker å vaksineres bes du kontakte Notodden kommune snarest.

– Om du ønsker vaksine, men ikke har fått melding fra kommunen er det flott om du kontakter oss så snart som mulig. Kommunen ønsker at flest mulig skal vaksineres, og vil derfor gjerne ha tak i de som systemet kanskje ikke har plukket opp. Prioriteringen nå blir å få satt så mange førstedoser som mulig, sier Larsen.

Slik gjør du

– For å melde seg til vaksinasjon går man inn på Helseboka.no og logger seg på ved hjelp av Bank ID. Her kan du selv velge det tidspunktet som passer deg best og bestille time. Det går også an å kontakte oss på vaksine@notodden.kommune.no eller på telefon 97 05 34 43, opplyser Larsen.

Kommentarer til denne saken