Skøytebanen fikk lysanlegg

Publisert

telen for 20 og 40 år siden- HEDRET: Frank Oddvar Håkonsen, Ove Kaste, Ragnar Larsen, Alexander Lien, Lillian Løvlien, Hans Øyvind Sisjord, Kåre Tjønnheim og Lars Tjønnheim fikk hver sin personlige medalje med navnet inngravert for innsatsen med å sette skøytebanen i førsteklasses stand.

Nordbygda skole har fått «ny» skøytebane. Banen har hatt is en stund, men nå har den fått eget lysanlegg. Skolen hadde i går formiddag offisiell åpning med isdans og heder til ildsjelene som sto bak.

– Uten deres hjelp hadde vi ikke greid det. Dette er et flott tilskudd, ikke bare til skolen vår, men til hele kretsen, sa rektor Svein David Østvold i sin takketale.

Dette kommer til å bli en ny og fin «tumleplass» for oss alle.

Barna hadde tatt med seg skøyter og hjelm og det hele var tydeligvis veldig moro. Det eneste skår i gleden var at selv om Meteorologisk institutt hadde lovet fint og kaldt vær, var det heller regntungt og grått. Men det brydde ikke barna seg om.

40 år: Søndagsskolens skirenn

Det var folksomt i sporet i Høgås, ikke minst av foreldre, tanter og onkler som gav de minste håpefulle en hjelpende hånd når behovet meldte seg. Her fra klasse 3 til 5 år, og i teten har vi Egil Berge (6). Bak ham Kristin Wallestad (5) og Caroline Carlsten (8).

Artikkeltags