Ny kontrakt på Volvo-deler

Publisert
DEL

telen for 20 og 40 år siden- NY MASKIN: Det ble i januar investert for to millioner kroner ved Norsk Extruding A/S. Her daglig leder Jan Henrik Aasheim ved en av de nye maskinene, som skal produsere innfestingsdeler til «bakparten» av den nye Volvo-modellen som kommer i april.

– Vi har jobbet med prosjektet i to år, og gleder oss over å starte leveransene til den nye Volvoen i april. Daglig leder Jan Henrik Aasheim ved Norsk Extruding A/S, forventer en omsetningsøkning på totalt tre til fire prosent i 1998.

Bedriften har investert for to millioner kroner på nyåret.

– Dette henger sammen med de nye leveransene til Hydro Raufoss Automative i Göteborg, sier Aasheim. Det er innfestningsdetaljer til «bakparten» på den nye Volvoen som kommer i april, som bedriften har blitt eneleverandør til. Det betyr at produksjonen fortsetter, så lenge Volvo produserer bilmodellen.

– Göteborgbedriften er også interessant for samarbeid på lengre sikt, sier Aasheim.

Volvo er den største kunden hos Extruding, og leveransene til bilfabrikanten utgjør 19 prosent av produksjonen i bedriften. Dette er stort sett langsiktige kontrakter, i en bedrift som ellers opererer med rundt 500 kunder i året.

40 år: Først inn i Sentrumsbygget

Kasin Sport startet kl. 9 i dag tidlig i nye lokaler og Ingrid Kasin sier det er rent eventyrlig med så stor plass, nærmere 300 kvadratmeter alt i alt. Men det har også kostet tid for «vi sto på til kl. 3 i natt for å få alt klart» og at folk er interessert i den første forretningen som åpner i Sentrumsbygget, er sikkert. – Det var fullt hus i dag morges.

Fru Kasin vil spesielt takke handverkerne for innsatsen, i den siste tida på overtid til langt på kveld – en kamp med tida.

Artikkeltags