Gå til sidens hovedinnhold

En stor familiedag

Artikkelen er over 3 år gammel

- FAMILIEDAG: Skisportens dag ble en stor familiedag i Storeskar. Her er det Sølvi og Oskar Johansen som koser seg med barnebarna Anders og Espen Seljord.

Det ble en skikkelig familiedag i Storeskar i går. Skisportens Dag trakk masse folk, både av den yngre og den eldre garde. For selv om gradestokken viste nærmere 10 plussgrader, er Skisportens Dag kommet for å bli.

– Dette er et kjempeflott tiltak. All honnør til arrangørene, jublet Sølvi og Oskar Johansen som hadde med seg barnebarna Anders og Espen Seljord. Espen var i fri utfoldelse med ski på beina, mens de tre andre nøt både vær og utsikt fra Storeskar.

Arrangørene Snøgg alpin, hopp og langrenn har all grunn til å si seg fornøyd med tiltaket.

Allsidighet var et nøkkelord i bakken i går. De vel 30 deltag­erne fikk både prøve seg i slalåm, hopp, langrenn og kulekjøring. Rune Kimerud Godal (14) og Monica Fålla (12) fikk virkelig vist sine talenter, selv om de sto over langrenn og kulekjøring.

– Det er noe bløtt føre, men ellers er det helt topp, forteller Rune etter å ha fullført slalåmløypa til 10 i stil. Og selv om det nærmer seg vår og sommer med stormskritt, er det ikke siste gang de to spenner på seg skia denne vinteren.

– Jeg skal på hytta i Svartdal å kjøre kikski. Har så vidt prøvd det før, og synes det var tøft, sier Rune.

 

40 år: Nytt norgesmesterskap til Johannes Akkerhaugen

Johannes Akkerhaugen har klart det igjen. Vi gratulerer med norgesmesterskap nummer fem i bue­skyting. Klubben på Akkerhaugen må vi regne som en landets mest lovende med sine 60 medlemmer hvorav hele 45 regnes som aktive. Men tro ikke at Akkerhaugen var alene om mestertittelen, for nærmeste nabo – 17 år gamle Bjørg Bolstad – hentet hjem seier i klasse damer junior. – Seniorlaget for damer fikk for øvrig en sølv-plassering.

Kommentarer til denne saken